POLITIČNI INTERES JE NAŠA ODGOVORNOST

Res je in vsi, ki nas že 30 let vlečejo za naso, ne želijo, da bi bil politični interes naša odgovornost. Želijo si apatičnega, nezainteresiranega ljudstva.

Zakaj ne želijo politično aktivnega in odgovornega ljudstva? Zato ker se zavedajo, da bi jim bile na ta način odvzete možnosti: mešetarjenja z našo voljo, DODATNEGA ZASLUŽKA, in celostne sistemske KORUPCIJE, ki prežema vse družbene pore.

Korupcija je tudi to kako v Sloveniji nastajajo zakoni. V Sloveniji zakoni ne nastajajo v Državnem zboru. Zakon v tisto hišo nekdo prinese in poslanci v dogovoru z nekom te stvari samo POTRJUJEJO. Vmes pa je PREDSTAVA ZA JAVNOST, ki nam jo uprizorjujejo na sejah, odborih in podobno. NAVADEN ŠOV IN FARSA. Brezsramno laganje ljudem v obraz.

Vsi mi v različnih iniciativah, gibanjih, strankah… želimo, da se to konča in da ljudstvo dobi nadzor nad delom politike in na ta način preidemo v zrelo, odgovorno politično delovanje, v nekaj kar bo lahko DELALO DOBRO za vse nas.

V tem trenutku smo priča razpadu vsega. Realnosti stanja v državi ne poznamo. ZATO JE KAR KOLI OBLJUBLJATI NATEG. Ne moremo obljubiti, da bomo sezidali hišo, če ne vemo ali bomo sploh lahko tam zidali, dobili gradbeno dovoljenje?

Zato je v tem trenutku najbolj bistveno to, da vsi tisti, ki so aktivni v različnih skupinah pridejo/mo do poenotenja in damo ZAVEZO LJUDSTVU, da POTREBUJEMO NADZOR NAD POLITIKO, da potrebujemo SPREMEMBO USTAVE, zato, da bomo dobili moč odločanja, ki so nam jo odvzeli. Ne pozabimo na zgodbo PKP10, apriorni NE referendumu. V naprej so odvzeli moč ljudstvu povozili ,VSI so ISTI.

Politični interes je izjemno zdrav, a elite so naredili vse, da se ljudstvo ne zanima za politiko, da se nam politika gabi. To je njihov cilj. Danes vemo, da TA ISTA POLITIKA UNIČUJE, ZAZNAMUJE NAŠA ŽIVLJENJA. Zato moramo stopiti skupaj in narediti kar je prav MI, LJUDSTVO STOPITI SKUPAJ.

Dodaj odgovor

Kategorije

ZADNJI PRISPEVKI